Promotiematerialen

Materialen

Laat zien dat je meedoet aan het Jaar van het Voorlezen. Plaats het logo van het Jaar van het Voorlezen op je website, of hang een poster op in de bibliotheek, boekhandel, kinderdagverblijf, BSO, op je werkplek of in je eigen huis. Door het jaar heen zullen er meer materialen te bestellen zijn.

Logo

 

Het logo is hier te downloaden en kan vrij worden toegepast, mits intact gelaten: kleur, vorm, verhouding en lettertype mogen niet worden aangepast er mogen geen elementen worden toegevoegd of verwijderd. Afdrukken dienen van hoogwaardige kwaliteit en in kleur te zijn.
 Het beeldmateriaal mag slechts voor niet-commerciële doeleinden vrij worden gebruikt. In alle andere gevallen moet toestemming worden verkregen van Stichting Lezen Nederland.

Posters

In januari zijn Jaar van het Voorlezen-posters verspreid onder bibliotheken. Op Vers voor de Pers en de NOT is een voorleesposter van Annette Schaap uitgedeeld. In april zullen de hieronder getoonde campagneposters, die horen bij de tv-commercial, verspreid worden aan bibliotheek en boekhandel. Vragen over posters kun je stellen via de gegevens onder contact.

 

 

 

 

 

 

 

Banners

Op je eigen site aandacht besteden aan het Jaar van het Voorlezen? Dat kan niet alleen met het logo, maar ook met deze banners.
Voor bibliotheken en boekhandels. Geen boekhandel of bibliotheek, maar wil je toch een banner? Laat het ons weten.