Zomerse Voorleesfeesten in de bieb

Tiel

In de zomermaanden juni, juli en augustus verzorgen medewerkers van Slot Loevestein de opening van speciale voorleeshoeken van 17 bibliotheken in Rivierenland. Geheel in ridderstijl komen zij bibliotheekbezoekers trakteren op spannende voorleesfeesten over Hugo de Groot, die in 1621 op spectaculaire wijze – verstopt in een boekenkist- ontsnapte uit gevangenis Loevestein.

In het kader van Het Jaar van het Voorlezen opent Bibliotheek Rivierenland in elke bibliotheek een voorleeshoek. De opening van de voorleeshoeken worden gevierd met deze zomerse voorleesfeesten, verzorgd door medewerkers van Slot Loevestein.

Vanaf september-na alle schoolvakanties- start Bibliotheek Rivierenland met wekelijkse voorleessessies. Iedereen is vrij om te komen luisteren en daarbij aan te schuiven.

Verhalen die tot leven komen met een bezoek aan Slot Loevestein

Bibliotheek Rivierenland en Slot Loevestein werken deze zomer ook samen in de actie ‘Ken jij Hugo al?’, waarbij leden van de Bibliotheek op vertoon van hun biebpas 25% korting krijgen op de entreeprijs van Slot Loevestein. Kijk op VoordeelmetjeBiebpas.nl voor meer informatie

Auteurs: Medewerkers Van Slot Loevestein

Begindatum: 2013-06-12

Begintijd: 15:00

Einddatum: 2013-08-21

Eindtijd: 15:30

Organisator: Bibliotheek RIvierenland

Contactpersoon:Manon Balfoort

Telefoon:0344 - 63 99 40 • Mobiel: +316 137 398 12

Website: http://www.bibliotheekrivierenland.nl/activiteiten/227-voorleesfeest-slot-loevestein-tiel