Spanning op de markt

Zutphen

Juni – maand van het spannende boek 2013 én het Jaar van het Voorlezen 2013 komen samen op de markten in Lochem, Gorssel, Zutphen en Warnsveld. Op woensdag 12 en donderdag 13 juni kunnen bezoekers van de markt luisteren naar spannende verhalen.

Medewerkers van Graafschap bibliotheken lezen voor uit thrillers en detectives. Van Agatha Christie tot Nicci French en van Henning Mankell tot Loes den Hollander. Zij schreef ook het 25e geschenkboekje “Nooit alleen” dat in juni wordt weggegeven bij aanschaf van minimaal € 12,50 aan thrillers.

Luisteraars op de markt kunnen de jubileumuitgave van Crimezone Magazine meenemen. Een prachtige uitgave boordevol leestips voor een spannende zomer, een kort verhaal, interviews en natuurlijk veel interessante achtergrond-informatie over de grootste thrillerauteurs. En natuurlijk inclusief een nog niet eerder verschenen verhaal van een bekende thrillerauteur. Ook is er een leuke jubileumprijsvraag waarmee schitterende prijzen te winnen zijn.
Al die spannende boeken zijn ook in de Bibliotheek te leen. Alle reden dus om voor de zomervakantie nog een bezoek te brengen aan de Bibliotheek.En elkaar voor lezen in de zomervakantie!

Begindatum: 2013-06-13

Begintijd: 09:30

Eindtijd: 11:30

Organisator: Graafschap bibliotehken

Contactpersoon:Ine Kamp

Telefoon:06-10200497

Website: http://www.graafschapbibliotheken.nl