Lennaert Roos leest voor op BS Comenius

Den Haag

Op maandag 22 april zal Lennaert Roos tussen 10.00 en 12.00 uur te gast zijn op basisschool Comenius in Den Haag.
De auteur van Dobbe en de Draak is uitgenodigd bij de onderbouw om voor te lezen uit zijn boek. Door een unieke samenwerking tussen de Popfactory, Voorleesexpress, en Zebra Welzijn kon dit gratis worden aangeboden aan basisschool Comenius. De school, gelegen is in de wijk Transvaal onderschrijft de thematiek uit het verhaal – het belang van taal en (voor)lezen – en spant zich in om leerlingen en ouders hierbij te betrekken en kansen te vergroten. Dit jaar is uitgeroepen tot Jaar van het Voorlezen, daarbij werken bovenstaande organisaties nauw samen om het belang hiervan meer bekendheid te geven.

Tegen een sprookjesachtig en toepasselijk decor van de aanstaande troonswisseling kunnen de kinderen de zoektocht volgen van een dapper jongetje naar een boek-stelende draak.
Het moderne muzikale sprookje -waarvan de tekst en muziek werd geschreven door Lennaert Roos- wordt door deze stemkunstenaar verteld en gezongen. De kinderen hebben zich hierop goed voorbereid, want zij maken met een kleurplaat kans op een gesigneerd prentenboek.

Auteurs: Lennaert Roos

Begindatum: 2013-04-22

Begintijd: 10:00

Einddatum: 2013-04-22

Eindtijd: 12:00

Organisator: Voorleesexpress

Contactpersoon:Annelies de Hoog

Telefoon:06-43395281

Website: http://www.dobbe-draak.nl

Dit betreft een besloten activiteit, neem voor meer informatie contact op met denhaag@voorleesexpress.nl.