Kinderboekenweekfeest

Zaandam

Klaar voor de start! Ook dit jaar organiseert het Zaantheater in Zaandam weer een Kinderboekenweekfeest bij de start van de Kinderboekenweek. Er zijn twee voorstellingen te zien en je kunt meedoen aan allerlei gratis activiteiten rondom het thema Sport en Spel. Laat je lekker voorlezen, geniet van optredens van kinderboekenschrijvers, doe mee aan korte workshops, kom knutselen of kinderenboeken kopen. Het feest is gratis toegankelijk, voor de voorstellingen betaal je een klein bedrag.

In Kleur (3+) van Dansmakers Amsterdam ontstaat er langzaam een kleurrijk schilderij doordat de bewegingen van de dansers gekleurde sporen achterlaten op het papier op de grond. WIM IS WEG (4+) van Het Laagland is een droogkomische kleuterdetective naar het beroemde Gouden Boekje.

Het Zaantheater organiseert het Kinderboekenweekfeest in samenwerking met FluXus, de Bieb, Het Zaans Museum, de Prinsenstichting en het Biologisch Lescentrum.

Kijk op www.zaantheater.nl voor meer informatie over de gratis activiteiten én om kaartjes te bestellen voor de voorstellingen.

Auteurs: Ellen Pieters, Laus Steenbeeke, Mariavan Eeden, Marlies Verhelst

Begindatum: 2013-10-02

Begintijd: 13:00

Einddatum: 2013-10-02

Eindtijd: 17:00

Organisator: Zaantheater

Contactpersoon:Heleen van Halsema

Telefoon:075-6555325

Website: http://www.zaantheater.nl