Dieuwertje Blok op voorleestournee door het land – Breda

Breda

De spannende weken voor vijf december worden dit jaar extra feestelijk: Dieuwertje Blok, presentatrice van het met een Gouden Stuiver bekroonde Sinterklaasjournaal, leest Sinterklaasverhalen voor in alle twaalf provincies van Nederland. Het is voor het eerst dat de presentatrice een Sinterklaas Voorleestournee door het land maakt. De tournee is een initiatief van de Leescoalitie, en vindt plaats in het kader van het Jaar van het Voorlezen.

In de maand november reist Dieuwertje Blok het hele land door om verhalen uit Het Grote Sinterklaasjournaal Voorleesboek voor te lezen. In elke provincie van Nederland bezoekt ze een bibliotheek of een boekhandel. De aftrap voor de Sinterklaas Voorleestournee vindt plaats in de Openbare Bibliotheek Amsterdam op woensdag 13 november. In het weekend dat volgt, komt Sinterklaas op zaterdag aan in Groningen en zal Dieuwertje aansluitend Friesland en Groningen bezoeken. De weken erna doet zij alle provincies aan, om op zondag 1 december de tournee af te sluiten in Limburg.

Vandaag leest Dieuwertje Blok voor in de Bibliotheek Breda. Let op: alle kaartjes voor het voorlezen in Breda zijn UITVERKOCHT!

Wil je het voorlezen van Dieuwertje Blok echter niet missen? Er zijn nog een paar plaatsen in Almere, Sittard, Middelburg en Zwolle!

Begindatum: 2013-11-20

Begintijd: 15:00

Eindtijd: 16:30

Organisator: De Leescoalitie ism Bibliotheek Breda

Contactpersoon:Carlijn van Ravenstein

Website: http://www.bibliotheekbreda.nl/iguana/www.main.cls?p=*&v=e19839b3-386b-4a07-9ec8-b95372b0ccd8#contentitem=431032d0-93a5-4398-a7a2-a6bcb4d2e49e^2