De Lange Nacht Van Kort Vreemd Proza

Utrecht

De Utrechtse Vorlesebühne organiseert Lange Nacht van Kort Vreemd Proza van 20:00 uur tot 02:00 in Houtzaagmolen De Ster (wijk Lombok), Utrecht.

Op het hoofdpodium in de molen staat elk uur een nieuw programma met voorlezers die elkaar na elke voordracht afwisselen; in de molen-foyer kan het publiek individuele schrijvers ontmoeten om mee de diepte in te gaan; buiten op het molenterrein spelen de muzikale entre-acts een langere set. Over het terrein dwarrelt het verhalenmuseum van Krista Peters waar bezoekers op basis van voorwerpen verhalen kunnen ontvangen of inleveren. En wie nog intiemer wil duikt tussen de schaapjes en de varkens het sprookjesbed en krijgt in onder het motto: In Bed Met… een absurd sprookje voorgelezen.

Toegangsprijs: 16 euro (12 euro voor kinderen en pashouders allerlei) (vanaf 23:00 uur toegangsprijs op vrijwillige basis)

Auteurs: Bas Marée, Bernhard Christiansen, Carel Helder, Caroline Kramer, Erik Jan Harmens, Eva Meijer, Genetic Choir, Helena Hoogenkamp, Imke Vermeulen, Jan Veldman, Joke Van Leeuwen, Kasper C. Jansen, Maaike Haneveld, Muziek: Trio Kloosterboer, Nyk De Vries, Sylvia Hubers, Verteltheater Krista Peters., Willem Bongers, Wim Noordhoek

Begindatum: 2013-06-22

Begintijd: 20:00

Einddatum: 2013-06-23

Eindtijd: 02:00

Organisator: De Vorlesebühne

Contactpersoon:Petra Pieck

Telefoon:0627014023

Website: http://www.kortvreemdproza.nl