Boris Boekenwurm en de Lettervreters

De voorstelling Boris Boekenwurm en de lettervreters is ontwikkeld op verzoek van basisscholen in Almelo met als doel kinderen enthousiast te maken voor het (voor)lezen. De voorstelling is al ruim 20 keer opgevoerd op verschillende basisscholen. Elke basisschool kan de voorstelling boeken.De voorstelling:
Boris Boekenwurm doet niet liever dan lezen. Toen zijn vader en moeder hem nog voorlazen droomde Boris altijd over de meest fantastische dingen. En nu kan hij zelf lezen,  maar op een ochtend is zijn boek verdwenen en de voordeur staat open. Wie heeft zijn boek meegenomen? Samen met vriendje Snuffel gaat hij op zoek. Snuffel kan niet lezen, maar houdt wel van snuffelen. Kun je in een boek ook snuffelen? Dat kan, maar dan moeten ze wel eerst het boek vinden. Wie heeft het gedaan en waarom? Zouden de lettervreters daar iets mee te maken hebben?

Een vrolijk avontuur voor kleuters van groep 1 en 2 en in een wat spannendere versie ook geschikt voor groep 3. Met liedjes, versjes en gebaren worden de kinderen actief bij de voorstelling betrokken.

Duur: 40 minuten

De voorstelling heeft als doel kinderen te enthousiasmeren voor het (voor)lezen en staat nadrukkelijk stil bij de verwondering en fantasie die lezen kan oproepen bij de mogelijkheid om lezen te gebruiken om kennis en informatie te verzamelen.

De voorstelling wordt door Stan Fritschy, professioneel verhalenverteller, gegeven. De voorstelling is het meest geschikt voor groepen van ongeveer 40 kinderen en kan in elke locatie worden opgevoerd (klaslokaal, speellokaal, etc.).
De voorstelling kost € 200,00 (excl. reiskosten OV en incl. btw). Wanneer een school of meerdere scholen bij elkaar in de buurt meerdere voorstellingen op een dag boeken gelden reducties. Stan Fritschy is in de gelegenheid om in heel Nederland op te treden.

Contactpersoon:Stan Fritschy

Telefoon:038 - 45 38 450

Website: http://www.deverhalenman.nl