Boekids Literair Festival

Den Haag

De elfde editie van hét literair jeugdfestival van Nederland vindt plaats op 20 januari 2013 in het Paard van Troje en Humanity House in Den Haag. In het thema ‘Verborgen Verhalen’ programmeert Boekids een divers aanbod aan belevingsactiviteiten. Het festival bestaat uit een actief programma boordevol lezen, schrijven, dichten, muziek, tekenen, schilderen, knutselen en veel optredens van schrijvers, verhalenvertellers en muzikanten.

Een greep uit het programma: Bouw mee aan een taart vol geheimen met Pierre Wind en Dennis Storm, Show jouw talent bij Boekids got hidden talent, luister naar Abdelkader Benali die die op zoek gaat naar het verborgen verhaal van Meysam Noori (SYTYCD), wordt soapie voor een dag, ga in de leer bij Dilan Yurdakul (GTST), swing en zing mee met popgroep de Lollies, maak een boek met Nanda Roep, luister naar de verhalen van schrijvers zoals Hans en Monique Hagen, klieder jezelf en elkaar onder bij de Kliederkids en beleef de voorstelling Aadje Piraatje! Zie voor het volledige programma en de kaartverkoop www.boekids.nl.

Auteurs: Abdelkader Benali, Barbara Van Druten, Corine Naranji, Hans Hagen, Monique Hagen, Mylo Freeman, Nanda Roep, Nurlaila Karim, Roland Colastica

Begindatum: 2013-01-20

Begintijd: 12:00

Einddatum: 2013-01-20

Eindtijd: 18:00

Organisator: Stichting Boekids

Contactpersoon:Moniek Ammerlaan

Telefoon:06-18516407

Website: http://www.boekids.nl