Suggesties voor voorleesactiviteiten

Wil je graag meedoen aan het Jaar van het Voorlezen, maar weet je niet wat je zoal kunt doen? Hieronder vind je handreikingen en tips voor activiteiten per doelgroep.

 

Meedoen met het JvhV in het basisonderwijs

Wil je graag meedoen aan het Jaar van het Voorlezen, maar heb je nog wat inspiratie nodig? Wij hebben docenten en bibliothecarissen om handreikingen en suggesties voor het basisonderwijs gevraagd.

meer»

Meedoen met het JvhV in het voortgezet onderwijs

Ga je voorlezen op jouw middelbare school en wil je meedoen aan het Jaar van het Voorlezen, maar heb je nog wat inspiratie nodig? meer»

Meedoen met het JvhV voor uitgeverijen

We nodigen alle uitgeverijen van harte uit om mee te doen aan het Jaar van het Voorlezen. Wat kun je zoal doen?

meer»

Meedoen met het JvhV voor kinderdagverblijven en BSO

Werk je in een kinderdagverblijf of een Buiten Schoolse Opvang en wil je laten zien dat jullie voorlezen belangrijk vinden en daar aandacht aan besteden? Doe mee aan het Jaar van het Voorlezen! meer»

Meedoen met het JvhV voor bibliotheken

Werk je bij de bibliotheek en wil je meedoen aan het Jaar van het voorlezen? In opdracht van St. Lezen bedachten Theo van den Broek (bibliotheek Dommeldal) en José Peijen (Cubiss) 15 tips voor bibliotheekactiviteiten.

meer»

Meedoen met het JvhV voor boekhandelaren

Ben je boekhandelaar en wil je graag meedoen aan het Jaar van het Voorlezen, maar vraag je je af hoe?Beste Boekverkoper 2012 Daan van der Valk van Boekhandel de Vries geeft de volgende tips om mee te doen aan het Jaar van het Voorlezen. meer»