Jaar van het voorlezen
 

Zomervoorlezen: foto’s op facebook.

In bijna het hele land zijn de zomervakanties begonnen. Alleen in het midden van het land moeten kinderen nog een weekje naar school. Ook in de vakantie is het heerlijk voorlezen: in de auto naar Frankrijk, luierend in de hangmat of gewoon thuis op de bank.

Jorijn Scholten leest voor op vakantie.

Voorlezend op een ferry over het Lago Maggiore, in de tuin, of aan het zwembad. Een spannend griezelverhaal bij het kampvuur, of een liefdesgedicht voor je partner op dat ene romantische stand bij zonsondergang. Voorlezen maakt alles mooier.

Op facebook roept het Jaar van het Voorlezen iedereen op om foto’s van deze fijne voorleesmomenten toe te sturen. Ben je benieuwd? Kijk hier naar de eerste foto’s! En natuurlijk mag je zelf ook een mooie foto plaatsen, of toesturen.